Belgium's top online toy store for Kids!

Educatief speelgoed voor peuters en kleuters

January 29, 2024 by
Administrator
| No comments yet

Samenvatting  :  

         Educatief speelgoed is uiterst belangrijk voor de ontwikkeling van uw       kinderen. Bekijk    het aanbod educatief speelgoed voor baby 's, peuters, kleuters en kinderen bij Little Thingz. Met educatief speel... 

 INHOUD :  Educatief speelgoed is uiterst belangrijk voor de ontwikkeling van uw kinderen. Bekijk het aanbod educatief speelgoed voor baby 's, peuters, kleuters en kinderen bij Little Thingz. 

Met educatief speelgoed  leren baby ’s, peuters, kleuters en kinderen nieuwe dingen ontdekken op een speelse en toffe manier. Zo vind je in de handige online webshop van Little Thingz voor je baby ook ander mooie speeltjes geschikt voor iedere leeftijd. Legpuzzels en knutseldozen kunnen bijvoorbeeld ook zeer geschikt zijn als educatief speelgoed. Samen ontdekken jullie vormen en kleuren, leren jullie tellen en tekenen en nog zo veel meer dankzij ons mooie aanbod educatief speelgoed. 
Educatief speelgoed baby 

Met educatief speelgoed voor je baby  gaat het vooral om het ontdekken van de dingen. Het voelen van materialen en het horen van geluiden. Leerzaam voor een baby is : speelgoed om te grijpen, rammelen, proeven, betasten en natuurlijk ook nog om te troosten en te knuffelen. Rammelaars, knuffels met een piepspeeltje of een doudou is dan ook het ideale educatief speelgoed. 

Educatief speelgoed peuter 

Je peuter houdt van educatief speelgoed  waarmee hij kan ontdekken, dingen leert doen en bouwen. Een leuke vormenstoof met verschillende vormen in vrolijke kleurtjes of een mooie houten educatieve inlegpuzzel waarmee je vormen ontdekt, zoekt, herkent en leert tellen tot 4 of een heuse stapeltoren. Stuk voor stuk plezierig en educatief speelgoed voor jouw peuter. Een loopfiets kan ook plezierig werken en is vooral leerzaam. 
De merken die we hebben voor educatief seelgoed zijn Djeco,Plan Toys, Janod speelgoed, Wobbel, WayToPlay,.... 

 

Share this post
Archive
Sign in to leave a comment