Belgium's top online toy store for Kids!

Educatief speelgoed voor peuters en kleuters

January 29, 2024 by
Administrator
| No comments yet

Educatief speelgoed is uiterst belangrijk voor de ontwikkeling van uw kinderen. Bekijk het aanbod educatief speelgoed voor baby 's, peuters, kleuters en kinderen bij Little Thingz. Met educatief speel...

Educatief speelgoed is uiterst belangrijk voor de ontwikkeling van uw kinderen. Bekijk het aanbod educatief speelgoed voor baby 's, peuters, kleuters en kinderen bij Little Thingz.

Met educatief speelgoed leren baby ’s, peuters, kleuters en kinderen nieuwe dingen ontdekken op een speelse en toffe manier. Zo vind je in de handige online webshop van Little Thingz voor je baby ook ander mooie speeltjes geschikt voor iedere leeftijd. Legpuzzels en knutseldozen kunnen bijvoorbeeld ook zeer geschikt zijn als educatief speelgoed. Samen ontdekken jullie vormen en kleuren, leren jullie tellen en tekenen en nog zo veel meer dankzij ons mooie aanbod educatief speelgoed.

Educatief speelgoed baby

Met educatief speelgoed voor je baby gaat het vooral om het ontdekken van de dingen. Het voelen van materialen en het horen van geluiden. Leerzaam voor een baby is : speelgoed om te grijpen, rammelen, proeven, betasten en natuurlijk ook nog om te troosten en te knuffelen. Rammelaars, knuffels met een piepspeeltje of een doudou is dan ook het ideale educatief speelgoed.

Educatief speelgoed peuter

Je peuter houdt van educatief speelgoed waarmee hij kan ontdekken, dingen leert doen en bouwen. Een leuke vormenstoof met verschillende vormen in vrolijke kleurtjes of een mooie houten educatieve inlegpuzzel waarmee je vormen ontdekt, zoekt, herkent en leert tellen tot 4 of een heuse stapeltoren. Stuk voor stuk plezierig en educatief speelgoed voor jouw peuter. Een loopfiets kan ook plezierig werken en is vooral leerzaam.

Educatief speelgoed kleuter

Educatief speelgoed voor jouw kleuter vind je zeker in het ruime aanbod van Little Thingz dat je online kan kopen. Kleuters houden van alles wat met muziek te maken heeft, dus muziekinstrumenten zijn een echte aanrader. Daarnaast leren ze al een beetje schrijven en tekenen en zijn de knutseldozen, leren tekenen stap voor stap, hamertje tik, theeservies en rijgkaarten de ideale voorbereiding. Met al dit knap educatief speelgoed leert jouw kleuter de moeilijkste legpuzzels maken, de leukste gezelschapsspellen spelen en zijn fantasie te gebruiken in plezierige rollenspellen. Gegarandeerd een groot succes!

Educatief speelgoed kinderen

De grotere kinderen zijn we zeker en vast ook niet vergeten! Voor hen hebben we een uitdagende selectie educatief speelgoed voor kinderen samengesteld. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten met het knappe constructie speelgoedaardappelklok (potato clock), robotkit, leuke zelfbouwkit of een plezierige knutseldoos. Uren speelplezier gegarandeerd met al dit prachtig educatief, duurzaam en verantwoord speelgoed voor kinderen.

De merken die we hebben voor educatief seelgoed zijn Djeco, Plan ToysJanod speelgoedWobbelWayToPlay,....

Share this post
Archive
Sign in to leave a comment