Belgium's top online toy store for Kids!

Checklist voor een goede schooltas

January 29, 2024 by
Administrator
| No comments yet

Samenvatting    :   Samen met je kind een nieuwe schooltas uitzoeken is hartstikke leuk. Een gigantische keuze aan schooltassen, zeker als je online shopt bij Little Thingz! 

INHOUD 

Checklist voor een goede schooltas 

Waar je op moet letten? 

Dat je niet in een opwelling een tas koopt die er alleen maar geweldig uitziet. Een goede boekentas is namelijk meer dan alleen maar mooi. We zochten een paar beauty’s op en stelden een checklist samen, zodat je zelf kunt kiezen. 

We maakten onderstaande checklist waarmee jullie je eigen goede schooltas samenstelt. 

  Hoe kies je de juiste schooltas? 

Stel je kind (en jezelf) de volgende 9 vragen: 

#1 Wat moet er iedere dag in de tas passen? Let dus op de grootte (passen broodtrommel, drinkbeker, gymspullen, boeken, etc. in de tas) 

  #2 Hoe wil je dat je kind de tas moet kunnen dragen? Moeten zijn armen vrij zijn om te kunnen lopen of fietsen. Zijn de hengels verstelbaar zodat je kind de tas goed zelf kan dragen. Bepaal samen het model en kies o.a. uit een rugzak, schoudertas (messenger bag) of ouderwetse boekentas

  #3 Hoe lang moet de tas meegaan? Is 1 schooljaar voldoende of moet je tas langer mee gaan. Let dus op de duurzaamheid / kwaliteit. 

  #4 Moet de tas veilig zijn in het verkeer? Fluoriserende veiligheidstrips zitten niet standaard op iedere tas. 

  #5 Welk materiaal heeft je voorkeur? Moet de tas waterdicht zijn? Is stevigheid belangrijk? Moet de tas onder een snelbinder of tegen een stootje kunnen? 

  #6 Is je kind merkgevoelig? Is kleur of merk belangrijk voor je kind. 

  #7 Wil je graag een biologisch verantwoorde schooltas? Kies dan voor merken die 100% eko zijn, bijvoorbeeld schooltassen van de Belgische merken Froy & Dind, Own Stuff, Jeune Premier of een merk van Frankrijk Bakker Made With Love.

  #8 Is het handig om nog bijpassende artikelen bij je tas te kunnen krijgen? Kies dan voor een tas uit een bepaalde serie of lijn of een tassenset. Broodtrommels, bekers etc. passen dan precies bij en in je tas. 

  #9 Wat heb je te besteden? Voor ieder budget is er wel een goede schooltas te vinden. 

  https://cdn.webshopapp.com/shops/282242/files/302519781/boekentassen-met-korting.jpg 

Bron:https://www.moodkids.nl/trend/fashion-trend/2015/08/21/checklist-goede-schooltas 

Share this post
Archive
Sign in to leave a comment