Belgium's top online toy store for Kids!

Buitenspeelgoed

January 29, 2024 by
Administrator
| No comments yet

Samenvatting     : Buitenspeelgoed bij Little Thingz 

INHOUD            :    

Buitenspeelgoed

https://youtu.be/woDD0Iska-A?si=FfopJuV4_f0FfnRK   - URL NOT VALID

Buitenspelen is het allerleukste wat er is. Genoeg ruimte om te rennen, te klimmen en te ontdekken. Van lekker ballen tot heerlijk fietsen of steppen, en wat dacht je ervan om op ontdekkingstocht te gaan en allemaal insecten te bestuderen? Of je vader of moeder te helpen in de moestuin? Van buitenspelen wordt iedereen blij en het heeft ook nog eens een goede werking op de weerstand, de gezondheid en de botten bij kinderen in de groei. Lees verder en laat je inspireren door het hippe buitenspeelgoed dat je op onze online webshop vindt, dé online webshop voor speelgoed, babyspullen en decoratie artikelen. 

Buitenspelen is onbegrensd 

Buitenspelen kan het hele jaar door, al voelt het in het voorjaar en de zomer net even iets fijner om weer naar buiten te gaan. Helemaal wanneer de eerste zonnestralen door de ramen schijnen. Wat is er ook fijner dan lekker buiten te spelen. Lekker in het zonnetje vitamine D opdoen en daarmee de weerstand vergroten. En dat allemaal terwijl je je kostelijk vermaakt in de buitenlucht met het mooiste   buitenspeelgoed  van Little Thingz. 

Hup naar buiten! 

Buiten zijn de mogelijkheden onbeperkt.  Je mag er rennen en uitrazen zoveel je wil want als kind barst je nu eenmaal van de energie. Nadat je bent uitgeraasd ga je lekker rustig in de zandbak spelen met de kindjes uit de buurt en ondertussen taartjes en zandkoekjes bakken. 

 Leren fietsen en steppen 

Wanneer de lente en de zomer in zicht zijn is het ook weer erg fijn om te gaan fietsen en te steppen. Of je dat nu in de tuin doet, voor op de stoep of samen met je ouders op straat. Je leert hiermee je evenwicht te bewaren en het is erg goed voor de motoriek. 

Helemaal tof is bijvoorbeeld de   Scoot and Ride , dit is een loopfiets en step in-één. Daar heb je jarenlang plezier van. Ze zijn er in heel veel vrolijke kleurtjes en er is zelfs een matchende helm verkrijgbaar. 

De Highwaykick is een coole step voor kinderen van 3 tot 6 jaar 

Buitenspeelgoed voor tuin en natuur 

Helpen in de moestuin is ook een prettige buitenactiviteit voor kleine kinderen. Zo leren ze waar fruit, groenten en kruiden vandaan komen. En hoe leuk is het ook om er samen mee bezig te zijn en later te smullen van aardbeitjes en tomaten die je zelf plukt? Met wat superleuke emmertjes, harkjes en schepjes plus een gietertje heb je er als ouder een hele hippe helper bij. 

"QQuut Quu Quut gieter, hark en schop 

Meehelpen in de moestuin 

Buitenspelen krijgt een andere dimensie als je samen de natuur gaat ontdekken, misschien zelfs wel in die moestuin. Wat loopt er nu allemaal rond? Zijn het allemaal torretjes, of zitten er ook spinnetjes en lieveheersbeestjes tussen? Wist je dat daar ook ontzettend leuk speelgoed voor te krijgen is? Daarmee is de kleine bioloog in de dop heel wat uren zoet in de natuur. 

Lekker bewegen in de buitenlucht 

Wanneer het zonnetje schijnt en er een flinke bries staat is vliegeren een toffe buitenactiviteit om samen met je kind te doen. Dat is nog eens quality time waar jullie allebei enorm van genieten. Onbezorgd buitenspelen in de frisse lucht en het is ook nog eens heel leerzaam en goed voor je motoriek. 


Deze knappe Terra Kids vlieger gaat hoog! 

Balspel 

Nog meer ideeën voor buitenspelen? Wat dacht je van lekker voetballen of een balletje trappen. Trommel je vrienden maar op en het spel kan beginnen. Voor een goed spelletje voetbal heb je alleen een bal en een grasveldje nodig. Rennen maar! 

Share this post
Archive
Sign in to leave a comment